همایش روز جهانی معلولان در ورامین برگزار شد
- شناسه خبر: 541
- تاریخ و زمان ارسال: 8 اسفند 1401 ساعت 9:05
- بازدید : 6
- نویسنده: admin2

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی ورزشی و اجتماعی شهرداری ورامین، همایش روز جهانی معلولان در ورامین همزمان با ۱۲آذر روز جهانی معلولان با مشارکت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ورامین اداره بهزیستی و اتاق اصناف شهرستان ورامین با حضور مجید درویشی فرماندار شهرستان ورامین،حسین نوش آبادی نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس شورای اسلامی، حاج حسن فرجی،حاج امیر بیلچی و امید شیرکوند از اعضای شورای اسلامی شهر ورامین،مصطفی نظری رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری ورامین و ثامنی راد رئیس اداره بهزیستی مراسمی در تالار باغ بهشت ورامین برگزار شد.
در این مراسم از روسای مراکز خدمت رسانی به معلولان و نیز کارمندان معلول دستگاه های اجرایی و تعدادی از معلولان تجلیل به عمل آمد.
همچنین به همت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری ورامین هدایایی به همراه گلدان به معلولان حاضر در مراسم اهداء شد.همچنین در این مراسم از روسای مراکز خدمت رسانی به معلولان و نیز کارمندان معلول دستگاه های اجرایی و تعدادی از معلولان تجلیل شد. همچنین به همت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری ورامین هدایایی به همراه گلدان به معلولان حاضر در مراسم اهداء شد.